Erkeklere Hediye Alınabilecek Saatler



Kadınlar için takılar süsler bitmez. Kolyeler, gerdanlıklar, bileklikler, bilezikler, yüzükler ve daha birçok mücevherler. Bitti mi? Elbette hayır. Şallar, fularlar, bandanalar, kemerler, çanta süsleri, saatler… o tokaya uygun bir fular bu fulara uygun bir bileklik derken bu liste uzayıp gidiyor. Erkekler ise bu konuda biraz daha şanslı. Onları tamamlayan tek bir obje var ki, kendisini rakiplerinden bir adım öne çıkarmaya kimi zaman rahatlıkla yetiyor. Kol saatinden bahsediyoruz elbette. Giyilen takım elbiseyi tamamlayan, basit bir kot, gömlek kombinini taçlandıran tek ama havalı, ben de buradayım diyen tek aksesuardır erkekte kol saati. Seçimlerinize göre kişiliğinizi duruşunuzu dahi yansıtır. Peki, erkeklerin saat alışverişlerini yapabilecekleri saat markaları ve bileklerine yakışacak saat modelleri nelerdir. Gelin bunlara bir göz atalım…

  • Saat & Saat

Oldukça ünlü bir marka olan saat & saat birçok ayrı erkek saat kullanıcısı platformunda başarılı. Hem spor hem de klasik saatlerin harmanlandığı saat & saat, baylar için biçilmiş bir kaftan. Çeşitli fiyat aralıklarında saatlerin sergilendiği internet sitesini gözden geçirmenizde fayda var deriz. İster şık ve resmi ortamlar için isterseniz de samimi ve eğlenceli anlarınız için tercihlerde bulunabileceğiniz saat & saat markası erkeklerin saat alışverişinde ön sıralarda yer alan bir alışveriş markası diyebiliriz.

  • DANİEL KLEİN   

Saat denilince akla gelen ilk markalardan biridir daniel klein. Silikon çelik, deri gibi farklı kordon tiplerine sahip olan daniel klein markası, birçok kullanıcıya hitap edebilecek geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yıl içersinde çeşitli aralıklar ile gelen indirimden faydalanarak harika saatlere sahip olabilirsiniz.

  • TOM HANDS

Bileklikleri ile muhteşem bir uyum sağlayan marka, birçok beyin tercih ettikleri arasında. Cep yakmayan cinsten ürünleri de bünyesinde barındıran TOM HANDS birçok kullanıcıya hitap eden bir marka.

  • ROMANSON

Uzun yıllardır erkeklerin tercih ettikleri romanson, oldukça bilindik bir marka. Kaliteli ürünleri ile kullanıcının ilgisini çeken romanson klasik ve spor modelleri ile gencinden yaşlısına geniş bir platforma sesleniyor.

  • CASİO


Erkek saati denilince en çok akla gelen markalardan biri olan casio, yine çok cep yakmayan modelleri ile göze çarpıyor. Geniş bir kitleye seslenen casio özellikle gençlerin oldukça ilgisini çeken modellere sahip.