Ücretsiz İnstagram Takipçi,Beğeni ve İzleme Kazanmak



Merhabalar,
İnstagram'da paylaştığınız videolarınıza az izlenme geliyorsa küçük bir hamle ile bu sayıyı arttırabilmek ücretsiz olarak mümkündür. Ücretli instagram izlenme satın almak da var tabiki ama ücretsiz varken herhangi bir ücret ödemek isteyeceğinizi sanmıyorum.

Öncelikle BURAYA tıklayarak programı indirip telefonunuza kurmalısınız.

Programı açtıktan sonra karşınıza böyle bir ekran gelecek. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi gireceksiniz.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza ilk önce beğeni yaparak kazanç sağlayacağınız ekran çıkıyor. Alttaki resimde görülen "Like +1" yazan yere tıklayıp her beğendiğiniz fotoğrafta 1 coin kazanabilirsiniz. Bu coinleri daha sonra kendiniz için harcayacaksınız.
Daha fazla coin kazanmak için programın üst kısmında yer alan "Follow" sekmesine tıklayabilir ve her takip ettiğiniz kullanıcı için 4 coins kazanabilirsiniz.
Kazandığınız coinsleri harcamak için programın alt kategorisinde bulunan "Promotion" sekmesine tıklamalısınız. Açılan ekran aşağıdaki gibi olacaktır.
Sekme lk açıldığında size ücretsiz instagram izleme kazanmak için olan ekran açılır. Yani "Get Views" Yapmanız gereken ücretsiz izleme kazanmak istediğiniz videoyu seçip, kaç adet izleme olmasını istiyorsanız o sayıyı seçmelisiniz.

Ücretsiz Instagram Takipçi Kazanmak için ise üst kategorilerde yer alan "Get Followers" sekmesine tıklamalısınız. Açılan ekran aşağıdaki gibi olacaktır.
Coin bakiyenize göre ücretsiz takipçi kazanabilirsiniz. Seçim sizin.

Ücretsiz İnstagram Beğeni Kazanmak için ise yine üst kategorilerden "Get Likes" sekmesine tıklamalısınız.
Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır.
Daha sonrasında beğeni kazanmak istediğiniz fotoğrafı ve beğeni sayısını ücretsiz olarak 
seçebilirsiniz.

İsterseniz hiçbir şey ile uğraşmayıp ücret ödeyerek coins satın alabilirsiniz.
Programın alt kategorilerinde yer alan "Store" sekmesine tıklayarak bütçenize uygun coins paketini satın alabilirsiniz.
Son olarak programdan çıkış yapabilmek için ise yine programın alt kategorisinde yer alan "Settings" sekmesine tıklayabilirsiniz. Daha sonrasında "Log Out"a tıklarsanız çıkış yapmış olursunuz.