WhatsApp Son Görülme Kapatmak (Resimli Anlatım)


Sosyal paylaşım uygulamalarının arasında en iddialı olan ve Dünya çapında en çok kullanılan uygulama WhatsApp 'tır. Milyarlarca kullanıcısının olmasına rağmen, büyük bir çoğunluk aynı şeyden şikayetçidir. Uygulamanın bir özelliği olan Son Görülme ( Last Seen ) , birçok kullanıcı tarafından hoş karşılanmamaktadır. Son Görülme özelliği nedeniyle bir kişi en son ne zaman WhatsApp'a girmiş görülebiliyor. Örnek olarak bir kişi arkadaşına WhatsApp'tan yazınca, iletisini görüp görmediğini bu yolla anlayabiliyor.

Ancak WhatsApp Son Görülme Kapatmak diye bir yöntem de var. Birçok kullanıcının bilmediği bu özellik, aslında biraz da olsa uygulamanın ayarlarına göz atan birisi için hiç de zor bir özellik değil. İnternetten kısa sürede yayılan Whatsapp Son Görülme Kapatmak , programsız olarak şimdilik iPhone telefonlarda kullanılmaktadır.

iPhone telefonlarda WhatsApp Son Görülme Kapatmak nasıl oluyor sizlere resimli olarak anlatacağım.


  • İlk olarak WhatsApp uygulamasındaki "Ayarlar" sekmesine tıklıyoruz. 



  • Daha sonra listenin en altındaki "Gelişmiş" butonuna tıklıyoruz.

  • Son olarak ise karşımıza çıkan "Son Görülme Zamanı" butonuna tıklıyoruz. Tıklamadan önce yeşil olan buton, tıkladıktan sonra griye dönüşecektir. 

Yukarıda belirttiğim yöntemi eksiksiz bir şekilde tamamladıysanız artık hiç kimse sizin WhatsApp'a son olarak ne zaman girdiğinizi göremeyecek.