Facebook Sayfa Kapatmak

Dünya'nın en çok kullanılan sosyal paylaşım platformu Facebook'ta belirli bir topluluğu ya da belirli bir kişi adına açılmış olan sayfalar her geçen gün artmaktadır. Sanatçıların adına açılan sahte hesaplar da her geçen gün artmaktadır. Facebook sahte hesapları ve sahte sayfaları şikayetler üzerine kapatıyor. Ancak kendi sayfasını kendisi kapatmak isteyen kişiler de var tabi ki. Günün birinde açmış olduğu herhangi bir sayfayı kapatmak isteyen kişiler için bu yazımı hazırlıyorum.


  • Facebook Sayfa Kapatmak için öncelikli olarak "Facebook sayfanıza giriş yapın"
  • Sayfanıza giriş yaptıktan sonra, yönetici panelindeki "Sayfayı Düzenle" ve ardından "Ayarları Düzenle" butonlarına tıklayın. 


  • Ayarları düzenle butonuna tıkladıktan sonra Facebook Sayfa Kapatmak için yapacağınız bir sonraki işlem ise "Açılan Sayfada En Alta İnerek Sayfaı Sil Seçeneğinin Sağındaki "Düzenle" Butonuna Tıklamak"

  • Düzenleye tıkladıktan sonra açılan menüde "SAYFANIZIN_ADI Sil" yazan yere tıklamalısınız. Tıkladıktan sonra küçük bir pencere açılacak. O pencerede sol altta "Bu sayfası yayından kaldır" yazısı olmalı. Yazının başındaki yere bir kez tıklayarak seçmiş oluyoruz. Seçimi de yaptıktan sonra Facebook Sayfa Kapatmak için tek aşama kalıyor. "Sayfayı Sil?" yazan butona tıklayıp tamamen sayfanızı silmiş oluyorsunuz. 


En son aşamaya kadar eksiksiz yaptıysanız eğer, sayfanız 14 gün içerisinde silinecektir. Anlaşılamayan herhangi bir yer varsa yorum bölümü ile bana bildirebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. 

Bir teşekkürü çok görmeyin lütfen :)