Düğün Hazırlıkları Nasıl Yapılır?


Düğününüze 1 yıl gibi bir süre varsa eğer ilk olarak kabataslak bir plan yapmalısınız. Yaptığınız ortak plan doğrultusunda kendinize en güzel düğünü yapabilecek konuma gelebilirsiniz. Düğününüzü bir kır düğünü mü yoksa yemekli düğün mü ya da kokteyl mi olacağına karar vermelisiniz. Ardından bütçenizi belirleyin. Belirlediğiniz bütçeye göre düğünü yapmayı planladığınız organize firmalarıyla görüşün. 
Size en uygun organizasyonu seçtikten sonra sırada davetiye seçimleri var. Yaklaşık olarak 1 hafta süre bu seçimler için geç kalmamak çok önemlidir. Çünkü davetiye seçimi için bir süre, davetiyenin basımı için bir süre ve davetiyelerin dağıtımı için de ayrı bir süre geçecektir. Ardından düğün pastanızı seçmelisiniz. 
Düğünü organize edecek firmanın pasta hizmeti yoksa başka bir yer ile anlaşarak istediğiniz pastayı yaptırabilirsiniz.Her şeyin kusursuz olmasını istediğiniz gün gelip çattığı zaman heyecan dorukta olacaktır. Önceliğiniz araba süsü olmalıdır. Düğün gününün sabahı araba süslenir ve kullanıma hazır olarak bekletilir. Ardından damat adayı berbere, gelin adayı ise kuaföre gider. 
Düğünün önemli kişileri de hazırlıklarını tamamladıktan sonra sırada fotoğraf çekimi vardır. Gerekli bakımı yaptırdıktan sonra bu güzel günü ölümsüzleştirmek için fotoğraf stüdyosuna doğru yola koyulmalısınız. Fotoğraf çekiminin de tamamlanmasının ardından artık düğün salonuna konvoy eşliğinde gidilir. Salona girer girmez patlayan konfetiler ve sizi karşılan akrabalarınız ve arkadaşlarınızı görünce heyecan doruk noktasını da aşacaktır büyük ihtimal. 

Tek yapmanız gereken, sanki her gün evleniyormuş gibi düşünüp kendinizi motive etmek olacaktır. Kapıda sizi bekleyen kalabalığı da aşarak ilk dansınıza başlamalısınız. Dans ederek kollarında olduğunuz hayatınızın ve sizin için mutlu bir başlangıç olduğunu unutmamalısınız. Mutluluklar.

Düğün Hazırlıkları Nasıl Yapılır artık biliyorsunuz. Tekrar tekrar mutluluklar :)